Lejligheden "Overskud"

Denne lejlighed består af en lille hyggelig stue i stueplan med sovesofa og spiseplads og to skønne soveværelser på 1. sal med luksussenge og skønt lysindfald. Hertil et nyt, mindre køkken, samt et badeværelse. Lejligheden har således 6 sovepladser fordelt på 2 værelser og opredning i stuen. Det nye minikøkken indeholder køleskab, komfur, ovn, elkedel og service til 6 personer. 

Der er gratis Wifi – hvis I da ikke vælger at lægge pc og telefon helt væk i de skønne omgivelser. Vi har også fravalgt tv i lejlighederne, så I kan komme ned i gear og nyde det, der er omkring jer, i stedet.

Der er adgang til husets gamle have, med hyggelige kroge og masser af frugttræer. Byens bæk går gennem haven. Lige på den anden side af vejen kan du følge bækken via Kærlighedsstien langs Falsled Kros smukke have, til Faldsled Havn, hvor du om sommeren kan nyde et glas vin eller fadøl på havnens café, Vandkanten. 

 

Booking, forespørgsler og praktisk info

Du kan læse endnu mere og booke direkte gennem AirBnB (klik blot på knappen nedenfor). Du kan også sende en mail til kontakt@bimosegaard.com eller ringe på +45 23 46 24 02. Vi har ikke en reception eller døgnkontakt, men vi vender tilbage hurtigst muligt.

I får tildelt en nøglekode og kan tjekke ind og ud selv.

Ankomst efter kl. 15

Afrejse inden kl. 11.

Stedet er for voksne (dvs. ingen børn under 16 år) samt røg-, husdyr- og støjfrit.

Priser

Nætter fra søndag-torsdag kr. 900,- (eksklusiv gebyr og obl. rengøring).

Nætter fra fredag og lørdag kr. 1200,- (eksklusiv gebyr og obl. rengøring).

Der gives rabat på længere bookinger (se AirBnB eller skriv til os).